In Nederland lopen de kinderen ieder jaar met lampionnen op 11 november om Sint Maarten te vieren, maar in de Verenigde Staten wordt dit jaarlijks op 31 oktober met Halloween gedaan. In Nederland is deze feestdag nooit heel populair geweest, hoewel de laatste jaren deze spookachtige dag een inhaalslag aan het maken is.

Deze feestdag is voor ontwikkelaars in ieder geval een mooie invalshoek om content voor hun games uit te brengen en zo ook voor Killing Floor 2. Velen kunnen de standaard game al in hun bezit hebben, aangezien Killing Floor 2 een poosje geleden nog gratis was voor PS Plus abonnees.

De nieuwe content zal bestaan uit enkele nieuwe wapens, waaronder een drill mêlee wapen genaamd de ‘Hemogoblin’ en een splinternieuwe rocket launcher onder de naam ‘Seeker Six’. Naast de wapens komen er ook twee nieuwe bazen met het pakket mee, namelijk de Kingpound Flesh en Quarter Pounds.

Dit nieuwe Halloween Horrors Content Pack verschijnt een week voor Halloween, namelijk op 24 oktober. Deze DLC zal geheel gratis zijn.