Dead Rising 4 ‘Capcom Heroes: Street Fighter’ modus getoond in nieuwe trailer

Op de dag dat Sinterklaas ons een hoop cadeaus brengt, kun je ook Dead Rising 4: Frank’s Big Package aanschaffen en dan wel voor de PS4. Na tijdelijke exclusiviteit op de Xbox One komt de game nu ook naar de PS4 en dat zelfs met een unieke modus.

In deze modus kan je namelijk de rol van een ander Capcom personage aannemen met bijbehorende krachten. In plaats van Frank zijnde kan je bijvoorbeeld als Zangief, M. Bison, Cammy, Ryu of Akuma de game spelen en dat levert uiteraard andere gameplay op. Om deze modus te demonstreren heeft men een trailer vrijgegeven met in de hoofdrol Street Fighter personages.

Xbox One en PC eigenaren van de game krijgen een gratis update, voor de PS4-versie geldt dat deze modus inbegrepen zit vanaf de release.

Boxshot Dead Rising 4: Frank's Big Package

Dead Rising 4: Frank's Big Package

Releasedatum:
05-12-2017
Genre:
Actie
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    228 XP
    M3blaze's avatar

    De gezicht van cammy lijkt wel op een vent

  2. Anoniem -   
    84.31.127.xxx's avatar

    @M3blaze: Ja duhhhh!hoor je niet wat commentator zegt, het is gewoon die main karakter van dead rising maar dan in pak zeg maar…Dus zijn gezicht is zichtbaar bij die buiten megaman zeg maar want dat is volledig pak..hahahahahah Wat een belachelijke game was het al, maar dit laat gewoon zien dat die developers niet meer weten wat ze moeten verzinnen..Gewoon stupid, dit gaat nergens over foh!!!!

Review: Dead Rising 4: Frank’s Big Package
Voormalig Xbox-exclusive Dead Rising 4 is nu ook eindelijk voor de PS4 verkrijgbaar
Dead Rising 4 trailer toont ons de lachwekkende Capcom Heroes outfits voor Frank West