Wat te doen in de Assassin´s Creed: Brotherhood beta

Zoals de meesten van jullie zullen weten krijgen de Playstation 3 bezitters onder ons exclusief toegang tot de Assassin´s Creed: Brotherhood beta. Helaas krijgen de mensen alleen toegang tot de beta wanneer ze de game hebben gepre-ordert. Of hij ook beschikbaar zal worden voor degene die de game niet hebben gepre-ordert is nog niet bekend.

Wat echter nog niet bekend was, was de inhoud van deze beta. En laten wij daar nou net achter zijn gekomen. Op 4 oktober kan men los gaan in de nieuwe  multiplayer met 9 verschillende personages, 2 gamemodes en 2 maps. Dit kan met in totaal 8 personen.

De beschikbare gamemodes zijn “Wanted” en “Alliance”. In Wanted moeten spelers zoveel mogelijk kills maken, zonder zelf gekilled te worden. In Alliance is het doel echter om samen met een andere assassin de kills te maken. De speelbare personages zijn helaas nog niet vrijgegeven, de 2 maps zullen Rome en Castel Gandolfo zijn.

 1.    3 XP
  Meinuh's avatar

  Sta al ingeschreven… kan niet w8en!!!

 2.    24 XP
  staafmixer003's avatar

  klinkt allemaal erg goed

 3.    1562 XP
  dikked's avatar

  aah man ik wil de beta ook 🙁

 4.    147 XP
  Mr-Quest's avatar

  hehe ik was een van de eerste personen die al in maart hun pre-order al hadden staan. ik heb de pre-order staan voor de Limited Codex Edition.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  niet gepre-ordert dus helaas 🙁 lijkt me wel vet

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Jammer dat ik niet in de beta zit, kak pre-order actie.

 7.    826 XP
  jonas46's avatar

  IK WIL DE BETA