Grote aankondigingen, maar liefst zeven nieuwe games, de headlines logen er niet om vorige week, vanmiddag wordt het een knalfeest. Vanmiddag zal Sony PlayStation haar persconferentie houden in Parijs. Persconferenties zijn natuurlijk altijd erg spannend en ook deze belooft weer veel nieuws met zich mee te brengen.

Wat we precies kunnen verwachten weten we niet, maar sommige aankondigingen zijn wel zo goed als zeker. Zo verwachten we in ieder geval dat een paar titels, zoals Detroit: Become Human, Days Gone en Spider-Man, voorzien zullen worden van een daadwerkelijke releasedatum. Ook verwachten we nieuwe trailers van deze game en ook al is de hoop op een The Last of Us: Part II trailer groot, die verwachten we eigenlijk pas in december tijdens de PlayStation Experience persconferentie.

Om 16:00 uur begint in ieder geval de pre-show, gevolgd door de daadwerkelijke persconferentie om 17:00 uur. Zet het maandagmiddag biertje dus alvast maar klaar, want vanmiddag staat er een hele hoop te gebeuren.  Op PSX-Sense zullen we er in ieder geval uitgebreid verslag over doen.