Medal of Honor met nieuwe multiplayer video

De Medal of Honor multiplayer beta is al enige tijd gesloten. DICE, de ontwikkelaar van de multiplayer en bekend van de Battlefield games heeft niet stil gezeten. Ze hebben veel feedback gekregen van de testers en daar heeft DICE natuurlijk goed naar geluisterd. Matthew Pruitt, Community Manager van EA heeft nieuwe multiplayer beelden vrijgegeven op de Amerikaanse PlayStation Blog.

De mode die gespeeld wordt in de video heet “Combat Mission”. Coalitietroepen moeten vijf opdrachten goed uitvoeren. De tegenstander moet er alles aan doen om dat niet zover te laten komen. Als de coalitie een opdracht succesvol heeft uitgevoerd zal er in de map een nieuwe omgeving openbaar worden gemaakt met de volgende opdracht. Medal of Honor zal in Europa vanaf 14 oktober in de winkels liggen.

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Die game play mulit vond ik niet zo super.. Maar die video zijn wel hard.. Ik ga gewoon op de firstlook nog eens proberen op 3 okt voor mijn^^ lol

 2.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik heb die killerboy niet meer zien wat schrijven op die forums door mijn zekker lol.. Ik Miss hem wel nu^^..

 3.    58 XP
  ThOmas-Koopy's avatar

  Helaas voertuigen, zal denk ik aan mij voorbij gaan

 4.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  Teamplay lijkt me wel beter als in CoD (duuh) en ze hebben ook gewerkt aan de explosies. Alleen denk ik dat te veel spelers deze game links gaan laten liggen voor CoD…

 5.    936 XP
  Amaze's avatar

  MoH moet nog veel wekr doen, deze konden ze beter bij BFBC2 uitbrengen als update.

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Sixstar6: Ben ook op firstlook 😀 het ziet er wel ziek vet uit, maar ik denk dat ik uiteindelijk toch cod en moh ga kopen.

 7.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  CoD is 10x awesomer!! Maar dit is ook wel aardig.

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @ThOmas-Koopy: waarom vind je voertuigen niks dan?