The Surge krijgt een nieuwe uitbreiding en complete editie in december

Deck13 Interactive’s action role playing game The Surge, krijgt eind december een gloednieuwe uitbreiding genaamd ‘A Walk in the Park’. Het wordt de eerste grote DLC release sinds mei. Daarmee lijkt het ook meteen de laatste te zijn, want met deze release komt ook gelijk de ‘Complete Edition’ uit.

De uitbreiding speelt zich af in CREO World, een pretpark dat niet helemaal aan de eisen van een pretpark voldoet. Doorgedraaide mensen en kwaadaardige robots dwalen er rond, het is dus hoog tijd om het park eens goed schoon te vegen. Dat kun je doen met maar liefst zestien nieuwe wapens, uitrustingen en mechanische implantaten.

Mocht je interesse hebben in de game, maar was je nog niet helemaal overtuigd? Misschien dat de Complete Edition dan wat voor jou is. Of lees anders onze review, waarin collega Matthias The Surge streng maar rechtvaardig beoordeeld. De DLC en nieuwe editie moeten begin december voor onder andere de PlayStation 4 verschijnen.

Boxshot The Surge

The Surge

Releasedatum:
16-05-2017
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Focus Home Interactive
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1. Anoniem -   
    31.161.15.xxx's avatar

    De game platinum uitgespeeld. Indien je van souls games houdt zeker aanrader EN indien je van de nieuwe assasin creed origins houdt dan ga je deze game ook lauw vinden! Het is gewoon levelen en gear en goed timing killing blows maken met slow motion effects. Trust me! Deze game challanges de gemiddelde gamer.

Nieuwe video The Surge toont wat je kan verwachten van The Good, The Bad and the Augmented DLC
The Surge krijgt in oktober een nieuwe uitbreiding
Nieuwe gratis content nu beschikbaar voor The Surge
Gratis DLC in aantocht voor The Surge