Wij van PSX-Sense gaan vanavond lekker aan de borrel en dat doen we niet zomaar, want dat doen we om de release van Call of Duty: WWII te vieren. Eindelijk is er weer een nieuwe Call of Duty waar we echt heel erg naar uit hebben gekeken. Boots on the ground en back to the roots. Dit is waar Call of Duty groot mee is geworden en wanneer je al een aantal jaren meedraait met de franchise, is het fijn om straks weer te kunnen knallen op bijvoorbeeld Carentan.

Om de release te vieren organiseert Activision een grote live-show in het Nationaal Militair Museum te Soest. Hier zullen acht squads het tegen elkaar op gaan nemen bestaande uit artiesten, voetballers, YouTubers en zelfs de redactie van Dumpert.nl is van de partij. Dit gehele spektakel zal live gestreamd gaan worden vanaf 22:00 uur en duurt ongeveer tot 00:30 uur.

Je kunt de stream vanaf 22:00 uur hieronder checken of op Facebook zelf.

“Call of Duty: WWII weet het strijdtoneel van de Tweede Wereldoorlog levensecht te vatten. We denken dat de game een mooie manier is om onder een jonge doelgroep bewustzijn te creëren over alle gebeurtenissen in de oorlog”, zegt Hedwig Saam, directeur Nationaal Militair Museum. “De collectie van het Nationaal Militair Museum maakt die historie tastbaar en toont waarom we die tijd, en alle offers die sinds die tijd zijn gebracht, niet mogen vergeten.”