For Honor spelers opgelet, het vierde seizoen gaat binnenkort van start. Ubisoft heeft laten weten dat het vierde seizoen op 14 november zal beginnen en de titel van dit seizoen is ‘Order & Havoc’. Uiteraard brengt de start van dit nieuwe seizoen ook nieuwe content met zich mee en hierover heeft Ubisoft tevens wat meer details gegeven.

Rond 14 november mag je een update verwachten en die voegt twee nieuwe helden, twee nieuwe maps, een nieuwe modus en nieuwe gear toe. Dit alles zal vanaf die dag beschikbaar zijn, behalve de nieuwe helden. Die zijn enkel voor Season Pass houders beschikbaar en pas een week later, op 21 november, kunnen niet-Season Pass houders deze helden aanschaffen voor 15.000 Steel.

De twee nieuwe maps zijn ‘Gauntlet’ en ‘Market Town’. De eerste is een Viking fort en de ander spreekt eigenlijk voor zich. Market Town is overigens gebaseerd op een singleplayer campagne level. De twee nieuwe helden zijn Aramusha en Shaman. De Aramusha is erg kalm, maar kan als een storm tekeer gaan met erg snelle aanvallen. De Shaman is te vergelijken met de Berserker, maar heeft de mogelijkheid om vijanden te stalken en snel toe te slaan met veel schade als gevolg.

Als laatste de nieuwe modus, Tribute. In deze modus spelen vier spelers tegen vier anderen en het is de bedoeling om drie offers naar een altaar te brengen. Elke keer als er een offer gebracht wordt, krijgt het hele team een buff en dat zorgt voor een nieuwe dimensie in strategie op het slagveld. Later in seizoen 4 zal overigens nog de ranked Dominion modus worden toegevoegd.

Heb je For Honor niet in bezit, maar ben je wel PlayStation Plus abonnee? Dan kan je de game van 9 tot en met 12 november geheel gratis spelen. Besluit je de game aan te schaffen? Dan neem je alle voortgang automatisch mee. Vanaf datzelfde weekend tot en met 20 november zal For Honor in prijs omlaag gaan. De korting bedraagt maar liefst 60%.