Need for Speed: Payback Digital Deluxe is vanaf nu speelbaar, eerste reviews vrij negatief

De Digital Deluxe Edition van Need for Speed: Payback maakt het voor gamers met een pre-order mogelijk om vandaag al aan de slag te gaan met de game. Deze editie geeft je namelijk drie dagen eerder toegang tot de game tegenover de standaard editie.

Het embargo op reviews is vandaag ook verlopen, EA organiseerde hier en daar namelijk een review evenement waar sommige pers de game vroeg mocht checken. De eerste reviews zijn inmiddels online gegaan en die zijn redelijk negatief. Zo geeft het grote GameSpot de game een 5.0 en ook IGN US was ‘not amused’ en gaf de game een 5.9.

Qua positieve reviews is het even zoeken, maar PlayStation Lifestyle beloonde de game met een 8.0.

Boxshot Need for Speed Payback

Need for Speed Payback

Releasedatum:
10-11-2017
Genre:
Racen
Uitgever:
EA Games
Ontwikkelaar:

40 reacties

  1.    582 XP
    Zuko's avatar

    Ben benieuwd naar de review, heb hem voor nu laten liggen door gebrek aan politie en multiplayer free-roam achtervolgingen. Misschien dat de review mij kan overtuigen de game later alsnog te halen.

  2. Anoniem -   
    143.179.127..xxx's avatar

    Kon je al van mijlenver zien aankomen. Gaat binnen een paar weekjes de budgetbak in

  3.    2123 XP
    Mrduckie88's avatar

    n.a.v. het psx-sense bericht hier over NFS toch besloten hem te annuleren ; dat lijkt vooralsnog een wijze keus. €60,- kan ik wel ergens anders aan spenderen.

  4.    3896 XP
    jimke1's avatar

    ik ga niet mee af op een review met de review van call of duty hier heb ik ook een miskoop gedaan .
    ik ga deze game wel testen in de winkel en ga op mijn gevoel voort

  5. Anoniem -   
    86.85.235.xxx's avatar

    Twijfel nu nog meer cod of nfs

  6.    2383 XP
    peyj's avatar

    Ik snap NFS echt niet, iedere keer proberen ze hun formule opnieuw uit te vinden. Terwijl fans al jaren roepen om een nieuwe Most Wanted. Ga gewoon terug naar snelle bolides die je op allerlei manier kan stylen, een top 15-20 aan eikels die je in de weg staan om nr 1 te worden (meer verhaal heeft een NFS game niet nodig) en spectaculaire achtervolgingen.

  7.    2383 XP
    peyj's avatar

    @jimke1: Sowieso handig om meerdere reviews te raadplegen. Doe ik zelf ook altijd.

  8. Anoniem -   
    2a02:a447:a358:1:9c9a:ea75:d370:6.xxx's avatar

    @peyj: volgens mij word er meer gevraagd naar een nieuwe nfs underground

  9. Anoniem -   
    86.83.115.xxx's avatar

    Zal je zeggen guys ga niet af op de reviews en het gebrek van online free roam speel hem nu al paar uur en mijn mening is dat die echt freaking ziek is plus online free roam komt er aan in een patch

  10.    1520 XP
    Dippiedoe's avatar

    Nice! Als de verkopen ook tegenvallen zal er waarschijnlijk al vrij snel een price drop komen. Ik denk dat ik mijn pre-order maar annuleer, en rustig wacht op een goede aanbieding. Voorlopig zijn er ook nog genoeg andere leuke games te spelen, dus voorlopig vermaak ik me prima.

    Ondanks de negatieve reviews hoop ik dat dit alsnog een vette game gaat worden. Hopelijk leert EA hier wel van, en luisteren ze vanaf nu wél naar de echte fans. Dus laat ik dan ook maar meteen even mijn zegje doen: Underground 3 please!!

  11.    2216 XP
    Sony's avatar

    Ik koop hem niet.
    Voor de mensen die heb wel gaan halen, veel plezier met de soundtrack van L’il Kleine erin 🙂 Dat was voor mij al een No Go 😛

  12. Anoniem -   
    89.200.8..xxx's avatar

    Al die mierenzeikers tegenwoordig. Need for Speed is gewoon vet. Dat is het nu, dat was het 25 jaar geleden, dat zal het altijd blijven.

  13. Anoniem -   
    185.138.241.xxx's avatar

    @Dippiedoe: Ik dacht dat je het spel zo geweldig vond…en nu ineens niet meer.

  14.    1520 XP
    Dippiedoe's avatar

    @185.138.241.xxx: Ik vind het spel nog steeds geweldig, tenminste het deel dat ik al heb gespeeld. Door de negatieve reviews wacht ik toch liever op een price drop. En ik heb het expres nog maar een half uurtje gespeeld op de pc zodat de rest, wanneer ik het voor de PS4 koop, nog een soort verassing is 🙂

  15.    225 XP
    Nol's avatar

    @jimke1:

    Wel een punt. Als je afgaat op de review op PSX van CoD, dan verwacht je dat je het spel van het jaar 🙂 Gemakshalve wordt de buggy release maar niet genoemd. Reviews zeggen in dat opzicht helemaal niets.

  16. Anoniem -   
    2a02:1811:4c32:4e00:fd96:f584:e05f:9.xxx's avatar

    @86.85.235.xxx: Ondanks de server problemen die snel opgelost zullen zijn is cod echt heel goed. Ik heb cod niet meer gespeeld sinds BO2 en deze is echt wel de moeite.

  17. Anoniem -   
    83.80.158.xxx's avatar

    Gratis bij ps plus volgende maand

  18. Anoniem -   
    77.172.209.xxx's avatar

    @jimke1: Je hebt CoD: WW2 anders toch veel gespeeld de afgelopen dagen.

  19. Anoniem -   
    84.28.66..xxx's avatar

    @peyj:

    Dit dus, zorg gewoon voor een fantastische omgeving die echt groot is, met mooie wegen. Geen gezeik eromheen, gewoon lekker rijden, laat het om de auto’s draaien, fuck het verhaal.

    Kom eens met een cockpit camera voor de liefhebbers, zet de auto’s eens centraal!

    Het lijkt inderdaad wel of ze keer op keer het wiel proberen uit te vinden.

  20. Anoniem -   
    62.140.132..xxx's avatar

    Geen online free roam, geen politie, en het zit vol met loot boxes en microtransacties…. Nee dank je EA

  21. Anoniem -   
    85.222.250..xxx's avatar

    Misschien moeten ze net als assassins creed s ff kappen en gaan kijken wat wel en wat niet werkte aan de serie

  22.    1781 XP
    surirav1995's avatar

    Heb veel video’s gezien zag goed uit uitgebreider dan nfs 15.
    Story Ok, open wereld top.
    Nadelen geen cop free roam en het grootste wat ik nog steeds niet zie is onverwachte microtransacties.
    Maar de game komt wel dicht in de buurt van nfs 2005

  23.    3896 XP
    jimke1's avatar

    @77.172.209.xxx: spelen is iets anders ik zat veel te wachten om een potje te kunnen spelen online en dat duurt tussen de 5 en 8 minuten bijna dus dan zit je er lang op zo kun je dat wel stelen. plus ik ben ent wachten tot de games uitkomen die ik deze maand wil spelen daarom dat ik deze game wel in steek omdat ik er 60 voor betaald heb

  24.    1072 XP
    Jason28's avatar

    Het is elk jaar troep deze reeks, ik snap het niet, is het nou echt zo moeilijk een goeie racegame te maken? ze kunnen beter weer terug naar de roots gaan, zoals porsche unleashed, misschien zelfs een keer geen open wereld maar puur racen, checkpoints en time trials.

  25.    4038 XP
    20style [20]'s avatar

    Ik keek al lang uit naar een nfs maar ik denk dat het niet voor deze console zal zijn. 2 jaar bezig gwst voor zo’n bagger game. Echt jammer heb zoveel gameplay beelden gezien op youtube en heb echt besloten om het te laten liggen. 7 of 8 dat valt mee maar overal een gemiddelde 5. EA mag nfs helemaal opnieuw ontwerpen dat mee kan met deze tijd!

  26. Anoniem -   
    2a02:1810:151c:9600:29de:8bf:a081:2.xxx's avatar

    EA word eens wakker en maak NFS Underground 3!
    Iedereen vraagt hier al jaren om!
    Wou deze 1st ook een kans geven, maar nu zal het voor de bugetbak worden vrees ik…

  27. Anoniem -   
    142.166.3..xxx's avatar

    @86.85.235.xxx:

    allebij! #sameasme

  28.    1998 XP
    ps4 ps4's avatar

    ben benieuwd vrijdag.

    mvg

  29. Anoniem -   
    62.72.192.xxx's avatar

    @2a02:a447:a358:1:9c9a:ea75:d370:6.xxx: Iets meer maar MW en U1/2 hebben allebei een hele berg fans denk dat het niet veel scheelt.

  30. Anoniem -   
    62.72.192.xxx's avatar

    @peyj: Ik snap het ook echt niet, ze maken het ook allemaal veel te ingewikkeld en rommelig. Mensen (zeker 21+) willen lekkere gameplay en goede graphics en nog meer lekkere gameplay (en bij games als deze een lekkere berg en een beetje geloofwaardige customization) niet al die poes pas eromheen. Dus geen rare lobbies of alles wat een serie succesvol maakt op de schop gooien…

  31.    576 XP
    BlackMastah's avatar

    @2a02:a447:a358:1:9c9a:ea75:d370:6.xxx: ZWAAR UNDERGROUND JA sukkeltjes daar bij ea

  32. Anoniem -   
    31.161.157.xxx's avatar

    Had hem een paar dagen geleden geannuleerd.
    Gan nu voor star wars battlefront 2.
    Totaal wat anders dus.
    Ff geen zin meer in nfs.
    Hopelijk wordt star war wel vet!?

  33. Anoniem -   
    87.208.247.xxx's avatar

    Wederom de zoveelste flop in de NFS serie…
    Heb persoonlijk de beste herinneringen aan Shift 1 en 2, helaas is de serie een totaal andere richting in gegaan.

    Mvg

  34.    2511 XP
    gamexl's avatar

    Zodra ze weer in free roam politie toevoegen zal ik het overwegen om deze mee te nemen (na een price drop bijvoorbeeld). Nu doen ze mij er een plezier mee… Ik heb het gewoon te druk met andere releases.

  35. Anoniem -   
    2001:1c03:1b03:8000:6014:453b:e39d:7.xxx's avatar

    Gewoon terug naar de roots met het kopen/vrijspelen en tunen van auto’s.

  36. Anoniem -   
    84.245.1.xxx's avatar

    In de budgetbak dus.

  37.    56 XP
    Wess's avatar

    @Nol: en assassins creed werd geplaagd door bugs. De bugs in de review daarvan ben ik niet tegengekomen.
    Een review is ook niet serieus te nemen, de mening van iemand hoeft niet iedereen te delen.

  38.    1776 XP
    Scrappy-_-coco0's avatar

    Waarom eigenlijk deze cijfers nu posten voordat jullie zelf een review hebben geschreven(als er een review komt). Dat betekent dat jullie die reviews waarschijnlijk ook hebben gelezen en dat jullie mening over de game zeer zeker beïnvloed zal zijn door die reviews van anderen.

  39. crew Redacteur -    297 XP
    zoltannl's avatar

    @Scrappy-_-coco0: Eens.

    Wanneer komt de review van jullie dan??

  40. Anoniem -   
    94.215.77..xxx's avatar

    @Scrappy-_-coco0:

    Een zeer goede vraag die helaas nooit beantwoord zal worden door de redactie. Die gaan pas reageren als je aan het trollen bent. Als tip kan ik je meegeven dat je de volgende keer een trollende vraag stelt. Geheid krijg je dan wel een antwoord.

Deal van de week is dit keer Need for Speed: Payback
Need for Speed: Payback is de nieuwe PlayStation Store deal van de week
Need for Speed: Payback update voegt nieuwe auto’s toe en lost veel issues op
Hier alle details van de laatste Need for Speed: Payback update