In de tijd van Call of Duty: Modern Warfare 2 was er altijd die kans dat een potje online ineens afgelopen kon zijn. Wanneer een speler een killstreak van 25 behaalde – of 24 met de Hardline Perk voor de echte kenners – kon je een Nuke inzetten. Een gigantische lichtflits en een explosie volgden, de game was voorbij en de winst ging naar het team van degene die deze bizarre killstreak had bereikt.

Jaren later blijkt dit trucje wederom mogelijk te zijn in Call of Duty: WWII. Het vermoeden bestond al dat het mogelijk was, vanwege de bevindingen van wat mensen die handig zijn met de code van de game. De daadwerkelijke bevestiging was echter nog niet gevonden. Tot nu, want slechts na enkele dagen is het streamer PWNSTARZdotCOM gelukt om het op beeld vast te leggen. Zo rond de zeven minuten bereikt hij een 25 killstreak en krijgt hij de beschikking over een V2 raket.

Hoewel niet zo dodelijk als de nucleaire bom, was de V2 raket de eerste onbemande geleide ballistische raket. De circa 738 kilo wegende bom had de kracht om een huizenblok weg te vagen. Dit nazi-geweld zit dus ook in WWII en heeft min of meer hetzelfde effect. Een flits, een explosie en het potje is voorbij. Misschien visueel weinig indrukwekkend, maar het valt niet te ontkennen dat deze speler bizar goed is in de game.