Een vervolg op MAG?

 

Massive Action Game, zoals de volledige titel van deze enorme shooter luidt, brak nou niet bepaald de verkooprecords. Dit terwijl het wel een erg mooi idee was. Zipper Entertainment had namelijk bedacht om een multiplayer shooter te maken, waarin de mogelijkheid zat om met 256 man tegelijk te spelen.

Door de slechte graphics en de niet echt heel fijn aanvoelende gameplay werd het echter nooit een succes, en werd een vervolg ook niet verwacht. Toen wij dus ook opeens lazen dat de Amerikaanse warenhuis gigant Walmart MAG 2 in zijn releaselijst had gezet, schrokken wij een beetje.

Zeker ook omdat Zipper op het moment vooral bezig is met de Playstation Move game SOCOM 4. Is het concept misschien overgedragen aan een andere studio? Wij weten het niet, maar we houden jullie op de hoogte. De releasedatum van januari 2011 lijkt ons in ieder geval te vroeg.

 1.    945 XP
  JoostNL's avatar

  fail

 2.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Met 1000 mensen..

 3.    43 XP
  speciality's avatar

  ik hoop echt dat er een nieuwe MAG komt omdat hun de enige zijn die echt iets nieuws doet in plaats van hetzelfde uitmelken.

 4.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  @Vinyl Vonna:

  Neehoor, de max is 128 vs 128;)

 5.    43 XP
  speciality's avatar

  @fl1pp13: hij bedoeld MAG 2 denk ik

 6.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  @speciality:

  Haha, ik verwacht niet dat ze nog meer mensen in zo’n game gaan gooien, het was nu al een redelijke chaos, of ze moeten meer voertuigen erin gooien…

 7.    43 XP
  speciality's avatar

  @fl1pp13: of gewoon nog grotere mappen met vliegtuigen die je kan besturen tanks gewoon een soort van warkawk maar dan voor 200 mensen. arrghhh waarom laten ze mij niet met ideeën komen wie wilt dat nou niet.

 8.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  @speciality:

  Haha, solliciteer bij Zipper zou ik zeggen;)

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  dan was het toch wel bekend geweest?

 10.    43 XP
  speciality's avatar

  @fl1pp13: heb net gekeken moet ik verhuisen en heb een bepaalde opleiding nodig.

 11.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  @speciality:

  Haha, dat is te verwachten he;)

 12.    50 XP
  brood-plank's avatar

  Slechte graphics en niet fijne gameplay?? hij speelde wel lekker hoor, en slecht zag hij dr ook niet uit, blijft online ,dus gruwlijk mooi kon je m ook niet verwachten, maar slecht? kom op!

 13.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  @brood-plank:

  Het is maar een mening he;) Ik vond de gameplay niet fijn aanvoelen, vanwege het feit dat je een heel magazijn op iemand af moest vuren om hem te killen, en het ging ook gewoon te langzaam naar mijn mening;)

 14.    50 XP
  brood-plank's avatar

  @fl1pp13: qua langzaamheid, meschien dat het online gaat met zoveel mensen?? 🙂 Enn het staat NIET als een mening geschreven =]