Een paar weken geleden heeft Insomniac Games de nieuwste Ratchet & Clank voor de Playstation 3 aangekondigd; Ratchet & Clank: All 4 one. Deze aankondiging ging gepaard met een teaser trailer en een aantal screenshots, maar deze keer is er een trailer vrijgegeven van maar liefst 10 minuten aan gameplay beelden, inclusief commentaar.

In deze beelden zien we de 4 speelbare characters Ratchet, Clank, Captain Quark en Doctor Nefarious zich een weg banen in een buitenaardse wereld vol met obstakels en vijanden. Fans van de serie zullen weten dat deze 4 elkaar niet altijd mogen, iets wat ook terug komt in de co-op mode in een competitieve speelstijl. 

Iets wat opvalt in de nieuwe beelden is het nieuwe camera type. Deze is in de zogenaamde “Director style” waarmee alle 4 de spelers op het scherm blijven terwijl tegelijkertijd de mooie wereld in beeld gebracht wordt. Dit eerste is zeer belangrijk voor Ratchet & Clank: All 4 one, aangezien de game focust op een hechte samenwerking als het aankomt op puzzels en het verslaan van sterke vijanden. Het is echter de vraag of je je vrienden wel kunt vertrouwen als ze je over een afgrond moeten slingeren.. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de beelden hieronder.