Vampyr zou dit najaar verschijnen, maar de ontwikkelaar heeft toch nog wat meer tijd nodig. Zodoende is de game uitgesteld naar begin 2018. We moeten dus nog even geduld opbrengen en als je meer wilt weten, dan kan je bij onze preview terecht.

Wel hebben we het één en ander te melden over de toekomstplannen rond deze game. Cedric Lagarrigue, president van Focus Home Interactive, heeft in een interview met MCV aangegeven dat ze (Dontnod) geen intentie hebben om na de release downloadbare content uit te brengen.

In de context van de game is het als het op een uitbreiding aankomt interessanter om na te denken over een vervolg. Of Vampyr ooit een sequel krijgt is natuurlijk afwachten, maar de mogelijkheid bestaat in ieder geval. Het hangt uiteindelijk voornamelijk van het succes van de game af.

“is a purely solo experience; we did not plan DLC. We would prefer, if the reception of the game justifies it, to think about a sequel. We and Dontnod already have some ideas, as there’s so many incredible things to offer in such a universe.”