Vorige week gaf Bandai Namco meer informatie vrij over nieuwe content die de komende tijd voor Dragon Ball Xenoverse 2 zal verschijnen. Naast twee betaalde DLC pakketten zal er binnenkort ook een gratis nieuwe modus beschikbaar worden gesteld, genaamd Hero Colosseum. Bij de aankondiging was het niet helemaal duidelijk wat deze modus inhoudt, maar daar is nu verandering in gekomen.

Er is namelijk een video vrijgegeven die gameplay van de Hero Colosseum modus toont. Uit de video wordt duidelijk dat spelers hun eigen figurines van vechters kiezen en op een bord opstellen tegenover die van de tegenstander. Door middel van deze figurines zal je dus gaan vechten en de modus bevat een eigen verhaal. Door goed te presteren is het mogelijk om nieuwe en sterkere figurines vrij te spelen.

Benieuwd naar de Hero Colosseum modus voor Dragon Ball Xenoverse 2? Bekijk dan zeker even de onderstaande video. Het is nog niet bekend wanneer de modus aan het spel wordt toegevoegd, maar Bandai Namco heeft beloofd dat dit nog in de herfst zal gebeuren.