Supermassive Games kwam eerder dit jaar tijdens de E3 persconferentie van Sony met meerdere aankondigingen van nieuwe games voor PlayStation VR. Vervolgens kondigde de studio aan dat The Inpatient en Bravo Team eind dit jaar zouden verschijnen, maar Supermassive Games heeft nu laten weten dat beide titels helaas zijn uitgesteld naar volgend jaar.

The Inpatient, een horrorgame die zich afspeelt in het universum van Until Dawn, zou oorspronkelijk op 22 november uitkomen. Dit is dus niet meer het geval. Het spel zal nu op 24 januari 2018 verschijnen voor PlayStation VR.

Op Bravo Team moeten we helaas nog wat langer wachten. Het was de bedoeling dat de militaire first-person cover shooter, die vooral gemaakt is voor coรถp, op 6 december uitgebracht zou worden. De nieuwe releasedatum van deze game is nu 7 maart 2018.

Sony heeft laten weten dat beide games zijn uitgesteld om Supermassive Games nog wat meer tijd te geven, zodat de studio de twee spellen zo vermakelijk mogelijk kan maken. Voor meer informatie over de games kun je terecht bij onze previews van The Inpatient en Bravo Team.