Amazon laat zich zien in nieuwe Dragon’s Crown Pro trailer


Dragon’s Crown Pro is een heruitgave van de PlayStation 3 en PlayStation Vita game uit 2013, die gepland staat voor 8 februari 2018 in Japan. Gezien de game destijds ook in het Westen uitkwam, achten we de kans vrij groot dat Dragon’s Crown Pro vroeg of laat ook hier uitkomt.

Voor nu is het afwachten en genieten van beelden die worden vrijgegeven, zie hieronder een nieuwe trailer. In deze trailer zie je het personage Amazon in actie die de tegenstanders er flink van langs geeft.

De PS4 Pro uitgave van de game biedt een 4K resolutie aan en de online functionaliteit maakt het mogelijk om de game tegen PlayStation 3 en Vita spelers te spelen. Verder is de gehele soundtrack opnieuw opgenomen, dus het moet nog beter en mooier klinken.

Boxshot Dragon's Crown Pro

Dragon's Crown Pro

Releasedatum:
15-05-2018
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Atlus
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    1624 XP
  Redrum83's avatar

  Wel netjes hoe de ontwikkelaar het beeld weet te schetsen dat al zou je een knappe meid zijn met een kont ter grote van een gemiddelde ingame vijand en een voorgevel waar zelfs de Airbags van een M1 Abrams jaloers op zou zijn. Gekleed in een leren schoenveter en een iets te strakke disco BH je niet geremd wordt om gewoon hordes monsters te slachten..

  Kan gewoon niet anders dat dit zelfs ieder vlijmscherpe maandelijks doorbloede feminist haar gefrustreerd hartje sneller laat kloppen.

  Kuddos!

 2.    724 XP
  Melvin's avatar

  Haha mooi gezegd

 3.    44 XP
  Henksel's avatar

  Atlus +1

Check hier de launch trailer van Dragon’s Crown Pro
Review: Dragon’s Crown Pro
HD vs. 4K in nieuwe Dragon’s Crown Pro trailer
Dragon’s Crown Pro voorzien van releasedatum voor het Westen