Activision’s Blood Drive komt in november

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c8a73ef7f184.jpg

Lekker een dagje op de kermis, in het reuzenrad, de achtbaan en wat we zeker niet moeten vergeten zijn de botsauto’s. Het enige nadeel is dat het veel te duur is. Activision komt met het antwoord en brengt ons Blood Drive.

Blood Drive is een racegame waarin men zichzelf verplaatst achter het stuur van een van de, vaak getunede, voertuigen. Denk dan aan een machinegeweer op het dak, of een shovel aan de bumper. Maar wat heb je aan een getunede voertuig als je geen leuke tegenstanders hebt?

Activision heeft hier het antwoord op bedacht en kwam met, jawel, zombies. Verschillende uitdagingen als killstreaks zijn dus ook aan de orde. Hoeveel zombies je kan scheppen in één minuut en hoe lang doe je erover om 5 voertuigen uit te schakelen? De mogelijkheden zijn oneindig.

De graphics zijn echter niet het beste wat we van Activision gezien hebben en we denken dan ook dat dit flink de verkoopcijfers gaat beïnvloeden. Wij oordelen echter niet voor jou, dus dit zal je zelf moeten doen. Blood Drive komt in november uit en wij houden je hier op de hoogte.

[nggallery id=425]

 1.    374 XP
  Goliath's avatar

  Doet me een beetje denken aan Dead Rising met auto’s :p

 2.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  @Goliath:

  Haha, als je je agressie maar kwijt kan:p

 3.    645 XP
  Esromeron's avatar

  Bij Carmageddon kreeg je leuke bonussen als je meerdere mensen aanreed, extra bonus voor oma’s. Zombies? Extra punten als je de plantjes water geeft? How sweet. Toch maar eens afwachten wat dit gaat worden.

 4.    195 XP
  gathuv's avatar

  Mwa de graphics cind ik nog best oke, voor zo’n game hoef je niet perse super graphics te hebben als de gameplay maar goed is.
  Verder lijkt dit spel wel wat op Full Auto alleen dan wel met zombies.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  koop dan strx twisted metal…