http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c8a73ef7f184.jpg

Lekker een dagje op de kermis, in het reuzenrad, de achtbaan en wat we zeker niet moeten vergeten zijn de botsauto’s. Het enige nadeel is dat het veel te duur is. Activision komt met het antwoord en brengt ons Blood Drive.

Blood Drive is een racegame waarin men zichzelf verplaatst achter het stuur van een van de, vaak getunede, voertuigen. Denk dan aan een machinegeweer op het dak, of een shovel aan de bumper. Maar wat heb je aan een getunede voertuig als je geen leuke tegenstanders hebt?

Activision heeft hier het antwoord op bedacht en kwam met, jawel, zombies. Verschillende uitdagingen als killstreaks zijn dus ook aan de orde. Hoeveel zombies je kan scheppen in één minuut en hoe lang doe je erover om 5 voertuigen uit te schakelen? De mogelijkheden zijn oneindig.

De graphics zijn echter niet het beste wat we van Activision gezien hebben en we denken dan ook dat dit flink de verkoopcijfers gaat beïnvloeden. Wij oordelen echter niet voor jou, dus dit zal je zelf moeten doen. Blood Drive komt in november uit en wij houden je hier op de hoogte.

[nggallery id=425]