Het begint inmiddels ergens op te lijken, het roster van de aankomende fighter Dragon Ball FighterZ. In weer een nieuwe editie van het Japanse gamesblad Weekly Jump zijn er nieuwe personages aangekondigd. Het gaat hier om Gotenks, Kid Buu en Adult Gohan. Voor Gotenks is er een Meteor Special Attack genaamd “Charging Ultra Buu Buu Volleyball”. Zijn partner hierin is natuurlijk Piccolo, maar de scène past zich wel aan op de personages die je hebt gekozen als partner.

Voor Kid Buu is er “Planet Burst” en Adult Gohan kan “Ultimate Kamehameha” gebruiken. De game zal ook een Arcade modus bevatten en een shop. In deze shop kun je Zeni (de in-game valuta) spenderen aan kleur variaties voor je personages. Deze valuta kan je verdienen door het spelen van battles.

Het roster zal verder ook bestaan uit onder andere Android 16, Android 18, Android 21, Captain Ginyu, Cell, Freeza, Future Trunks, Gohan (als kind), Goku in meerdere vormen, Krillin, Majin Buu, Nappa, Piccolo, Tien, Vegeta in meerdere vormen en Yamcha.

De game is vanaf 26 januari beschikbaar voor de PS4, Xbox One en PC. Volgens de geruchten is er ook nog een Nintendo Switch versie in ontwikkeling, maar die is vooralsnog niet aangekondigd.

  • Shop – Players will be able to purchase character color variations and titles by spending the Zeni earned in battle.
  • Arcade Mode – Fight a predetermined number of battles. The route will change depending on whether you win or lose.