Vanaf vandaag tot en met zondag 19 november is Rainbow Six: Siege gratis te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Als je interesse in de game hebt, dan kan je hier terecht voor meer informatie. Of hier in de PlayStation Store om de trial te downloaden. Weet ook dat de game momenteel de deal van de week is in de PlayStation Store, waardoor de titel slechts €17,99 kost.

In samenwerking met Ubisoft mogen we nog een schepje bovenop deze actie doen, namelijk met een toffe Chibi van het personage Smoke. We geven deze Chibi één keer weg en wat moet je doen om kans te maken? Heel simpel, stuur ons een mailtje en vertel waarom jij deze Chibi moet hebben.

Je hebt hiervoor tot aanstaande maandag de tijd en volg uiteraard voor een correcte inzending even de stappen hieronder. Zet voor het gemak ook je adres er even bij, dat maakt het afhandelen van de prijsvraag gemakkelijker.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Smoke'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 20 november 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.