Vorige week kwam de Game of the Year Edition van Hitman uit en deze editie brengt veel extra content met zich mee. Meer daarover kun je hier vinden. De release van die editie betekent niet dat IO Interactive klaar is met de game. De studio zal namelijk de verschillende Elusive Targets opnieuw gaan activeren en de eerste in die reeks is inmiddels live gegaan.

De eerste Elusive Target die opnieuw is geactiveerd is Sergei Larin, beter bekend als ‘The Forger’. Dit doelwit loopt momenteel rond in het Parijs-level van Hitman. The Forger zal tot 27 november te vinden zijn in de Franse hoofdstad. Spelers hebben slechts één kans om een Elusive Target uit te schakelen. Mislukt je poging? Dan heb je pech en is het doelwit gevlucht.

Voor de duidelijkheid, het gaat hier dus niet om nieuwe Elusive Targets die de komende tijd in Hitman zullen verschijnen. Het gaat om eerdere doelwitten die opnieuw beschikbaar gesteld worden. Dit is ideaal voor spelers die net aan de game zijn begonnen en dus de eerste Targets hebben gemist. Weet wel dat deze opnieuw geactiveerde Elusive Targets niet beschikbaar zijn als je eerder al eens een poging hebt gedaan voor het betreffende doelwit, ongeacht of het je lukte of niet.