Ubisoft heeft haar eigen winkel bijgewerkt en de early-access Black Friday aanbiedingen zijn er vanaf nu te bezichtigen. Zo scoor je er de Assassin’s Creed: Origins Deluxe Edition voor €49,69, Rainbow Six: Siege voor €19,99 en is de Watch_Dogs 2: San Francisco Edition nu €73,69 (de normale editie is €19,99).

Qua goodies heeft men ook enkele leuke aanbiedingen, zoals deze figurine van Butters, of Cartman voor €11,24. Wie echt wil uitpakken kiest echter voor de Cartman op de Coons driewieler figurine op deze pagina.

Just Dance 2018 heeft men ook flink afgeprijsd en kost nu €40,19. Verder zijn de grote aanbiedingen vooral op de wat oudere games gericht, die veelal voor een bedrag van €9,99 en lager te verkrijgen zijn.

Het betreft hier nog wel een early access Ubisoft Black Friday aanbiedingen reeks, het kan dus zijn dat men nog meer aanbiedingen gaat toevoegen naarmate Black Friday nadert. Sommige deals zijn ook nog niet leverbaar en staan op uitverkocht en gaan pas ergens volgende week online, je weet nu echter dan wel al de prijs.

Alle aanbiedingen check je hier in de Ubisoft store.