Alhoewel EA’s Need for Speed: Payback en Star Wars Battlefront II de meeste aandacht vangen, heeft EA onlangs nog een andere grote release gehad, namelijk die van The Sims 4. Wellicht niet zo populair als de andere twee titels, maar ook met deze game lijkt nu wat mis te zijn. Op het EA forum is inmiddels een behoorlijk lang topic te vinden met klachten over het feit dat men het spel niet kan opslaan.

Alhoewel het topic nu op ‘solved’ staat, laat EA’s community manager weten dat dit slechts voor de visibiliteit is. Alle antwoorden zijn inmiddels gegeven op de vragen en om het topic niet verder te laten exploderen, sluit men deze. Ook haalt men een work-around aan voor de ‘save-bug’, al lijkt die niet voor iedereen te werken.

Het ontwikkelteam zegt op het moment van schrijven hard te werken aan een oplossing, maar een patch is vooralsnog niet beschikbaar. Speel je dus The Sims 4 op je PlayStation 4? Dan is het mogelijk dat je jouw progressie nog niet op kunt slaan, het is daarom aan te raden nog even te wachten met spelen.

*Marking this post as solution for visibility because this is a long thread – not considering this issue fixed*

Thanks to everyone who answered my questions to help us investigate this problem. We do not need more information at the moment, but again, thanks for taking the time to explain what you did in your games before it stopped saving!

For those of you who are wondering, in case you missed my previous posts – yes, the team is working on this, that’s why I asked you for information Wink