Snelle wagens en laag vliegende helicopters in Need for Speed: Hot Pursuit

Beginnend op de circuits en eindigend in de straten van veel te drukke steden. We hebben het natuurlijk over de waanzinnige Need for Speed serie, die dit jaar al zijn 16e deel denkt uit te brengen. In deze tijd zijn er vele toevoegingen en verbeteringen in de game aangebracht en elke game was weer verrassend.

Need for Speed: Hot Pursuit gaat echter weer terug naar de basis. De mogelijk om je auto aan te passen is dan ook helemaal verdwenen, net zoals verschillende game modes. De game gaat zich nu dus volledig richten op het racen en de politieachtervolgingen.

Voor sommige mensen is dit een teleurstelling, maar een hoop mensen zijn ook heel erg blij met deze aanpassing. Nu men zich volledig kan focussen op de races zijn deze ook veel uitdagender en ben je er langer mee zoet. Als je zelf nog niet helemaal een mening hebt gevormd, hebben we altijd nog deze trailer om je te helpen.

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Vet shit.. Kan je ook je auto op pimp ?? De moterblok of uitlaad net alles need for speed most wandet die is gewoon de shit!!!

 2.    374 XP
  Goliath's avatar

  Hmm, dit filmpje komt me wel heel bekend voor… Of het is een oude, of de nieuwe NFS heeft een beetje weinig tracks om te laten zien :p

 3.    1680 XP
  chronic010's avatar

  @Sixstar6:

  Lees je nou heel het stuk erboven niet? Niet pimpen, gewoon concentreren op het racen…

 4.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  @Goliath:

  PAX 10 trailer, nieuw dus;)

 5.    283 XP
  F1-BS-FR's avatar

  Voor mij is dit wel teleurstellend. NFS was met Shift eindelijk wat serieuzer met circuitracen, en nu ineens gaan ze weer polititeachtervolgingen doen etc. Best jammmer dat dat hun keuze is, alhoewel er ook fans van zijn.

  Met deze gameplay is het voor mij geen titel die ik moet hebben

 6.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  @F1-BS-FR:

  Gelukkig hebben we nog Gran Turismo..

 7.    31 XP
  Glorys6's avatar

  @fl1pp13: helaas hebben we nog GT5 bedoel je…dit gaat wel snel vervelen denk ik….zit eigenlijk op TDU2 te wachten zou deze maand komen maar ja ook maar weer uitgesteld…als dat maar geen 2e Gran Turismo drama gaat worden…want die game heb ik helemaal totaal uitgekotst….heb nog geen filmpje gezien waar de auto’s niet honderd kanten tegelijk op gaan, echt verschrikkelijk gewoon, let wel GT4 heb ik helemaal grijs gespeeld, maar dat rijgedrag van GT5???…nou succes ermee allemaal, ik heb al lang een 360 SLIM aangeschaft…later..

 8.    162 XP
  ramon284's avatar

  het lijkt me wel kut dat hij inzoomt op die roadblock, ik bedoel zo goed zijn ze niet en ik neem aan dat de meeste zoiets wel zien.

 9.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik krijg steeds meer zin hierin :D!!

 10.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Cool.

 11.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ik vind dit zkr een vette game!