Nieuw voor de Call of Duty franchise is de algemene lobby genaamd Headquarters. Dit werd met Call of Duty: WWII geïntroduceerd en deze ruimte biedt plek voor maar liefst 48 spelers. Dat hebben mensen tot op heden echter amper kunnen ervaren, want het was één van de eerste dingen die Sledgehammer uitschakelde toen er connectie problemen geconstateerd werden met de game.

In de afgelopen weken is de ontwikkelaar natuurlijk bezig geweest om alle problemen te verhelpen en zo beetje bij beetje wordt de situatie steeds beter. Headquarters begint zodoende langzaam maar zeker steeds meer een sociale ervaring te worden, want Sledgehammer laat weer meerdere spelers in de sociale hub toe.

Gelijk in een Headquarters belanden met 47 anderen zal nog niet voorkomen, maar kijk er niet raar van op als je onbekende spelers plots voorbij ziet lopen. Terwijl Sledgehammer Games deze service aan het testen is, zullen steeds meer spelers toegelaten worden, waardoor het een stuk drukker zal zijn dan de afgelopen tijd.