Omdat het morgen Thanksgiving is in de Verenigde Staten komt Sledgehammer Games met een dubbel XP weekend voor Call of Duty: WWII. Vanaf vanavond 19:00 uur tot en met maandagavond 19:00 uur zal je dubbel XP kunnen verdienen in de gehele multiplayer van de game.

Samen met dit nieuws heeft Sledgehammer tevens te kennen gegeven wat we op korte termijn nog meer mogen verwachten. Op 8 december zal het Winter Siege evenement van start gaan en dit evenement brengt een ‘nieuwe’ map, namelijk Carentan onder een dikke laag sneeuw. Deze map is gedurende het evenement voor alle spelers beschikbaar in alle multiplayer modi.

Het evenement zal tot januari 2018 duren en zodra de start dichterbij komt, zal de ontwikkelaar meer details bekendmaken. Verder zal op vrijdag 1 december het eerste seizoen van ‘Ranked Play’ starten en als laatste liet men nog weten dat er volgende week een nieuwe update uitgebracht zal worden voor de game.

Deze update zal user interface verbeteringen brengen, exploits patchen, de connectiviteit optimaliseren, een rookgranaat bug oplossen en fixes brengen voor party issues die sommige spelers ervaren. Wat betreft deze week, weet dat de CoD Points live zijn gegaan en als je een pre-order had staan voor de digitale versie van de game, dan kan je kosteloos 1100 punten claimen bij de Mailbox in Headquarters.