Bijna iedereen die het nieuws rondom Star Wars Battlefront II de laatste tijd gevolgd heeft, zal weten dat het behoorlijk veel tijd in beslag neemt om met de in-game credits diverse dingen in het spel vrij te spelen. Je zal dus erg veel tijd in de game moeten steken en flink moeten grinden als je veel credits wil verdienen. Er zijn nu ook enkele gamers die creatieve oplossingen bedacht hebben om credits te verdienen zonder zelf veel tijd kwijt te zijn.

Reddit gebruiker Lowberg heeft een wel erg creatieve uitvinding bedacht, die hij zelf de ‘Progression Droid’ noemt. Zoals je op de onderstaande foto kunt zien, heeft hij een mechanisme gebouwd dat onder andere uit ijsstokjes bestaat. Deze zorgen ervoor dat zijn personage in de game blijft bewegen. Op deze manier wordt hij niet vanwege inactiviteit uit de multiplayer gekicked. Zo kan hij dus makkelijk credits verdienen zonder zelf tijd kwijt te zijn aan het spelen van de game.

Een andere gebruiker op Reddit genaamd F0ngen, heeft een andere en veel simpelere oplossing, die al wel vaker gebruikt is bij andere games. Deze gebruiker heeft namelijk gewoon elastiekjes gebruikt om de twee analoge sticks te bewegen. Ook op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de speler niet inactief is en zo dus gewoon in de multiplayer actief blijft en credits verzamelt.

blank

Helemaal eerlijk zijn deze methodes niet en het komt gewoon op cheaten neer, maar het is op zijn minst wel creatief.