Met de aankomende Olympische Spelen in het vooruitzicht, zal Ubisoft haar wintersport game Steep gaan uitbreiden met nieuwe content. De uitbreiding heet ‘Road to the Olympics’ en zal op 5 december verschijnen, maar voordat deze uitkomt organiseert Ubisoft nog snel even een open beta.

Deze open beta zal morgen van start gaan en is gratis beschikbaar voor iedereen, ongeacht of je de game bezit. De beta bestaat uit het volgende: afdaling en big air in Zuid-Korea en twee snowboarduitdagingen en één wingsuit-uitdaging in Japan. Bovendien krijgen spelers de kans om een deel van de unieke map van Japan te ontdekken.

Vanaf vannacht 00:00 uur kan de beta gedownload worden en morgenochtend om 10:00 uur gaat het van start. De uitbreiding verschijnt zoals al aangegeven dus op 5 december en kost €30,-. Op 5 december brengt Ubisoft ook een Steep Winter Games Edition uit, die zowel de basisgame als de uitbreiding bevat. Als je de Gold Edition van Steep aangeschaft hebt, dan krijg je automatisch toegang tot de nieuwe content.