Sinds de release van LEGO Dimensions heeft Warner Bros. diverse uitbreidingspakketten voor de game uitgebracht. De variatie is volop aanwezig in zowel de licenties als de vormen van uitbreidingen, maar voor de beste ervaringen zijn vooral de Story Packs erg interessant.

Die voegen naast nieuwe personages ook alternatieve portalen en nieuwe in-game levels toe, zodat je weer een flinke tijd vooruit kunt. Twee van deze Story Packs mogen we nu in samenwerking met Warner Bros. weggeven. We maken er gelijk een mooi pakket van, want je kan niet één maar zelfs twee Story Packs in één keer winnen.

De prijzen zijn als volgt:

  • The LEGO Batman Movie Story Pack + Fantastic Beasts Story Pack (2x)
  • Fantastic Beasts Story Pack (1x)

Beide Story Packs bevatten een compleet verhaal en dus een geheel eigen avontuur. De hoofdprijs die we twee keer weggeven bestaat dus uit een pakket van Batman én Fantastic Beasts. Als troostprijs geven we het Fantastic Beasts pakket ook nog één keer los weg.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prachtige prijs? Vertel ons jouw mooiste avontuur dat je beleefd hebt in LEGO Dimensions! Je kan dat door middel van een stukje schrijven doen, je mag ook een video maken, een afbeelding… kortom, leef je uit.

Om kans te maken met je inzending dien je de onderstaande stappen te volgen. Zet voor het gemak ook even je adres erbij, zodat we het snel kunnen afhandelen mocht je de winnaar zijn!

© 2015 The LEGO Group. ™ & © DC Comics. THE LEGO MOVIE © The LEGO Group & WBEI. © New Line. ™ & © SZC lic. to WBIE. ™ & © Universal Studios and U-Drive Joint Venture. ™ & © WBEI. (s15)

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'LEGO Dimensions'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Warner Bros. zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 6 december 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Warner Bros..