De gratis PlayStation Plus games voor december 2017 zijn gelekt via de Poolse PlayStation Store. Hiermee is het de zoveelste keer, aangezien de games bijna altijd vroegtijdig uitlekken. De bovenstaande screenshot is afkomstig van een PS4 met een ingelogd Pools PlayStation Network-account.

Op dit screenshot is te zien welke PlayStation Plus games Sony gepland heeft voor Europa voor de laatste maand van het jaar. De games die we krijgen zijn Darksiders II en dan wel de Deathinitive Edition en Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends. Thats You! blijft ook in de line-up, aangezien deze game ook op de screenshot te zien is.

Hiermee is de line-up mogelijk teleurstellend voor veel gamers, die toch hoopten op een mooi kerst presentje. Laten we hopen dat de aanbiedingen van de ’12 Deals of Christmas’ actie het goed gaan maken.

Het kan uiteraard ook zijn dat het lek nep is en dat degene van de screenshot de boel oplicht, maar dat zal snel duidelijk worden. Zijn Reddit-thread kun je in ieder geval hier terugvinden.