FIFA 11 demo details onthuld in PC Gameplay video

FIFA 11 laat inmiddels nog minder dan drie weken op zich wachten. Gelukkig hoeven we nog minder lang te wachten om FIFA 11 in onze huiskamer te spelen, aangezien de demo aanstaande woensdag in de Playstation Store zal verschijnen. Je zult je afvragen welke teams hierin speelbaar zijn en waar.

Dat heeft EA Sports een beetje op geheimzinnige wijze onthuld. Namelijk met behulp van een hele wedstrijd op de PC. Deze wedstrijd is te vinden op EA Sports Football World. Hierin zie je niet alleen de gameplay voor de PC (onrelevant voor ons natuurlijk), maar ook de details van de demo. Er vanuit gaande dat alle demo’s voor PS3 en PC en dergelijken gelijk zijn, zullen we straks de mogelijkheid hebben om wedstrijden te spelen van twee keer drie minuten. Deze wedstrijden zullen plaatsvinden in het Santiago Bernabeu waar Real Madrid zijn thuiswedstrijden speelt, en belangrijker waar Inter Milan afgelopen seizoen de Champions League won.

Over teams in de demo hebben we zeker niet te klagen. Er zullen zes Europese topteams in zitten. Dit zijn Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon. Een vreemde naam voor een ‘topteam’ is wel Leverkusen, je zou toch eerder Bayern Munchen verwachten. Ook het ontbreken van Inter lijkt wat vreemd. Desondanks een prima rijtje teams om vanaf aanstaande woensdag de tijd mee te doden tot die dertigste september.

 1.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  Lol 2 helfde van 3 min , das zo afgelopen waarom niet zoals bij PES lekker 2 keer 10 min.

 2.    844 XP
  thom430's avatar

  @ShadowhunterrX:
  Instellingen veranderen?
  Ik speel zelf op fifa op 8 min.

 3.    754 XP
  Justinvd's avatar

  Kan nie wachte! 😀

 4.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  @thom430
  Wow jij bent echt slim , was ik zelf nog niet opgekomen. Het gaat over een demo lees jij wel ?
  Maar in fifa demos kan je NOOIT DE TIJD AANPASSEN , anders wordt er hier toch niet 3 min vermeld als je het niet kan veranderen :S

 5.    8 XP
  MonkeyFist's avatar

  @ShadowhunterrX: Niet iedereen is blijkbaar zo slim 😉
  Respect

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  zeker even downloaden! 😀