Bij ZeniMax Online Studios wordt er momenteel volop feest gevierd, The Elder Scrolls Online heeft namelijk tien miljoen actieve spelers. Verdeeld over alle platformen. Om dat te vieren heeft de ontwikkelaar ‘#10MillionStories’ in het leven geroepen en daar komen allerlei leuke voordelen bij kijken.

Voor de trouwe vaste spelers is er een speciaal dungeon evenement in het leven geroepen. Je kunt een willekeurige dungeon uitkiezen via de daarvoor aangewezen tool en vervolgens kan je dan een ‘Mysterious Box Reward’ verkrijgen. De inhoud van deze bonus content is niet vastgesteld, maar vallen onder te verdelen in speciale huisdieren, outfits of mounts. Dit evenement duurt van 30 november 16:00 uur tot en met 6 december 16:00 uur, daarna is de content niet langer in de wereld te vinden.

Ben je iemand die de game nog nooit gespeeld heeft, dan is dit misschien een mooi moment om in te stappen. Vanaf 30 november tot en met 6 december is The Elder Scrolls Online namelijk gratis te spelen. Je krijgt hier ook gratis 500 crowns bij, een digitaal betaalmiddel in de game, en je voortgang wordt opgeslagen. Mocht je daarna overgaan tot aankoop, kun je gewoon verder spelen op het punt waar je was gebleven.

Tot slot is de game vanaf nu tot en met 6 december met korting aan te schaffen, via de officiële website van de game of anders de PlayStation Store. Er zijn verschillende combinaties mogelijk en de korting kan oplopen tot 50%. Uiteraard willen we ook ZeniMax feliciteren met deze heugelijke mijlpaal.