Aanstaande dinsdag verschijnt de eerste uitbreiding voor Destiny 2, Curse of Osiris. Dit is een uitbreiding die ons naar onder andere Mercurius brengt waar we op zoek moeten gaan naar de verdwenen Osiris. Dat belooft natuurlijk weer een heus spektakel te worden en voor elke Destiny 2 speler hebben we nu goed nieuws.

In samenwerking met Activision mogen we namelijk twee keer een Expansion Pass voor Destiny 2 weggeven. Met deze ‘pas’ krijg je vanzelfsprekend toegang tot Curse of Osiris, maar ook de volgende uitbreiding die in het voorjaar van 2018 zal verschijnen. Kortom, je zit voor een langere tijd gelijk goed!

Wat moet je doen om kans te maken op deze Expansion Pass? Zorg dat je de onderstaande twee vragen van een goed antwoord voorziet.

Vraag 1: Welke personages behoren naast Osiris zelf tot de ‘Cult van Osiris’?
Vraag 2: Welk in-game toernooi is naar Osiris vernoemd?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen! Wees er wel snel bij, de actie loopt tot en met maandag 4 december. De winnaars zullen we op 5 december benaderen, de dag waarop de eerste uitbreiding uitkomt.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Destiny 2 EP'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 4 december 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.