Battlefield 1 spelen in december is zeker de moeite waard, want DICE heeft bekendgemaakt dat ze spelers allerlei leuke extra’s gaan geven. Vanaf maandag krijg je elke week als je op maandag en donderdag inlogt op de servers gratis 250 Scraps. Op deze dagen zal men ook nieuwe ‘Holiday Battlepacks’-revisies en andere items in de Scrap Store beschikbaar stellen.

Op de dinsdagen kan je uitdagende Holiday Battlepack missies spelen en spelers worden na afloop beloond met een superieure Battlepack. Op de woensdagen krijg je door in te loggen automatisch een standaard Battlepack en op de vrijdagen krijgt elke speler een speciale beloning. Wat voor beloningen dat precies zijn, is voor nu nog even geheim.

Gedurende de laatste twee weekenden van het jaar zul je op de zaterdagen dubbel XP kunnen verdienen in verschillende evenementen. Op de zondagen krijgen spelers een Squad XP Boost. Tot zover hetgeen je allemaal kunt verdienen in december door Battlefield 1 te spelen.

Eén kleine noot, op maandag 25 december worden er geen extra Scraps uitgekeerd. In plaats daarvan krijgen spelers gratis een superieur Battlepack. Verder verschijnt op 11 december natuurlijk nog Turning Tides, de derde uitbreiding voor de game.