Het is nu bijna drie maanden na de release van Destiny 2 en we kunnen ons bijna opmaken voor de eerste uitbreiding die op het punt staat te verschijnen. Dat is Curse of Osiris die op 5 december zal uitkomen. Tot nog toe is Destiny 2 echter geen onverdeeld succes gebleken, zo kwam er behoorlijk wat kritiek vanuit de community. Zo zou Destiny 2 onder andere veel te makkelijk zijn en zich meer richten op de casual spelers. Dat zou weer ten koste gaan van de uitdaging plus dat veel fans nog niet tevreden zijn met het systeem waarmee je beloond wordt met zoal nieuwe aanpassingen voor je uitrusting.

Bungie heeft echter niet stil gezeten en dat is maar goed ook. Afgelopen week kon je hier het bericht lezen over de veranderingen die op stapel staan voor aankomende dinsdag. Dat is nog niet alles, want per 12 december zullen er nog meer aanpassingen doorgevoerd worden. Is dit allemaal echter wel voldoende om jou als fan op langere termijn tevreden te houden? Dat vragen we ons hier af en daarom zijn we erg benieuwd naar hoe tevreden jij tot nu toe bent met Destiny 2? Ben jij zo’n verstokte fan die dit tweede deel niet direct laat vallen en afwacht wat er op korte termijn nog komen gaat? Of vind je als ervaren speler de instapdrempel te laag en ben je überhaupt daardoor alleen al inmiddels afgehaakt?

Het kan echter ook zijn dat je je juist nog steeds vermaakt met Destiny 2, juist omdat de instapdrempel lager ligt in vergelijking met het eerste deel. Daaraan gekoppeld kan je juist wel tevreden zijn met het beloningssysteem wat men nu hanteert. Omdat je juist minder lang hoeft te ‘grinden’ totdat je kostbare wapens een aanpassingen voor je personage hebt verkregen, afgezien van het rare XP-verhaal van onlangs. Bungie heeft zich de kritiek van veel fans dus wel aangetrokken, getuige de veranderingen die er op stapel staan.

Is dit voor jou reden om je ontevredenheid opzij te zetten en Destiny 2 weer op te pakken? Of ben je sowieso nog steeds veel met deze game bezig en maak je je niet zo druk? Laat ons vooral weten hoe jij hier over denkt, waarom ben je juist wel of juist niet meer tevreden met Destiny 2. Wij zijn weer erg benieuwd naar jouw mening over dit onderwerp. Laat daarom vooral weer van je horen door een reactie onder dit artikel te plaatsen!