Later deze maand zal er weer een nieuwe update voor Assassin’s Creed: Origins uitkomen, zo heeft Ubisoft aangekondigd. De update brengt onder andere een nieuwe moeilijkheidsgraad en nieuwe quests met zich mee.

Allereerst voegt de aankomende update ‘Nightmare mode’ toe. Dit is een nieuwe moeilijkheidsgraad die nog meer uitdaging biedt. Met de Nightmare moeilijkheidsgraad zijn de vijanden nog een stukje sterker en zal het je nog meer moeite kosten om ze te verslaan. Daarnaast bevat de update de ‘enemy scaling’ feature. Als je deze optie activeert, dan zullen de vijanden met een lager level automatisch naar jouw eigen level geschaald worden. Ook zorgt de update ervoor dat Nightmare en First Civ pack items beschikbaar zijn in de Heka Chest.

Verder voegt de update nog meer content aan de game toe, in de vorm van twee quests. Eén van deze twee quests, genaamd Here Comes a New Challenger, is in feite een horde modus. In deze quest moet je in een arena zo lang mogelijk in leven blijven terwijl je het opneemt tegen steeds moeilijke golven aan vijanden. Ubisoft raadt aan om deze quest te spelen wanneer je level 32 of hoger bent. Over de tweede nieuwe quest liet de studio niets los, dus dat blijft nog een verrassing.

Deze maand zal er tevens een derde uitdaging zijn in de Trails of the Gods. in december gaat het om Sekhmet. De twee eerdere trials, waarin je moest afrekenen met Anubis en Sobek, zijn in december ook nog gewoon beschikbaar. Ideaal dus als je nog geen poging had gewaagd.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe update voor Assassin’s Creed: Origins precies zal worden uitgebracht. Zodra hier meer bekend over is laten we het uiteraard weten.