Eerst twee dagen weekend en vervolgens twee dagen kerst, het valt dit jaar erg gunstig. Nietwaar? De komende twee dagen staan bij velen ongetwijfeld in het teken van gezellig genieten met familie, vrienden en meer onder het genot van lekker eten en wellicht een drankje. Uiteraard vieren wij ook hier bij PSX-Sense kerst, dus we gaan er zoals elk ander jaar nu ook weer een tweetal dagen uit.

Desalniettemin mag je natuurlijk wel het één en ander aan content hier op de site verwachten. Hoewel het vanaf nu erg rustig zal zijn tot begin 2018, hebben we wel weer het één en ander gepland staan, zodat het de moeite waard is en blijft om PSX-Sense in de gaten te houden. Afgezien van het belangrijkste nieuws wat we de komende dagen uiteraard zullen plaatsen, mag je vanaf morgen ook een reeks artikelen verwachten waarin we vooruitblikken op de games die volgend jaar zullen verschijnen.

Ook hebben we morgen een erg leuke kerstactie waar je beperkt de tijd voor krijgt om aan mee te doen. Desalniettemin kunnen we je nu al zeggen dat die actie de moeite waard is, waarmee je je kerstcadeaus op een leuke wijze kunt aanvullen. Uiteraard zijn we nog meer van plan, maar dat zullen we dinsdag met je delen.

Voor nu willen wij jou een fantastische kerst wensen. Geniet van deze kerstavond en de komende twee dagen. Laat ook zeker even weten als je mooie kerstcadeaus hebt gehad!