De afgelopen twee jaar hebben we op PSX-Sense een grote prijzenactie georganiseerd en omdat het telkens zo’n succes was, zetten we dat deze jaarwisseling uiteraard graag voort. In samenwerking met verschillende uitgevers hebben we diverse leuke pakketten samengesteld en die kan jij natuurlijk winnen!

De prijzenactie beslaat meer dan 10 prijsvragen en morgen zal de eerste online gaan. Vanaf dan tot begin 2018 mag je dagelijks een prijsvraag verwachten met allerlei prachtige prijzen! Om alvast een tipje van de sluier op te lichten. De pakketten bestaan zoal uit goodies, speciale edities, games en nog veel meer.

We sluiten 2017 op een feestelijke wijze af en luiden 2018 op een feestelijke wijze in. Dit alles onder het mom van: ‘Met een goed begin het nieuwe jaar in’. Doordat de prijsvragen zo gevarieerd ingevuld zijn, zit er voor iedereen ongetwijfeld wat leuks tussen. Wel dien je per prijsvraag een aparte inzending te doen, maar er geldt geen limiet. Je bent dus vrij om aan elke prijsvraag mee te doen.

Kortom, zorg dat je PSX-Sense in de gaten blijft houden de komende dagen. De ene prijsvraag is nog mooier dan de ander!