Het team achter Star Wars Battlefront II heeft een update uitgerold, die waarschijnlijk nu ook op jouw PlayStation 4 gedownload is. De vraag is natuurlijk: wat heeft deze update precies gedaan? Zo vlak voor het verschijnen van de eerste The Last Jedi content, wordt de game net even wat vrijgeviger. Een meevaller voor iedereen.

Hoewel het echte grote werk nog moet beginnen, lijken de ontwikkelteams en EA op het goede spoor te zitten. Zo worden de beloningen aan het einde van elke gespeelde match opgehoogd, een sterke pot spelen is dus nog waardevoller. Daarnaast is de Arcade modus ook iets minder streng geworden, je kunt nu tot 1500 credits per sessie verdienen. Zonder dat je weer op je vingers wordt getikt. Tot slot waren de Daily Login crates meestal te verwaarlozen, maar die kunnen vanaf nu ook meer waardevolle ‘crafting parts’ bevatten.

Volgende week zal de nieuwe multiplayer content voor de game, die draait om de nieuwe Star Wars film ‘The Last Jedi’, verschijnen en kunnen we ook nieuwe singleplayer content verwachten. Vanaf 13 december is Iden Versio’s verhaallijn verder te spelen in Star Wars Battlefront II: Resurrection. Een drukke tijd dus voor de game.