Inmiddels bevinden we ons in december, de laatste maand van het jaar. Dat betekent niet alleen dat het einde van 2017 in zicht is, maar ook dat we vrijwel alle (grote) game releases achter ons hebben liggen. De afgelopen maanden waren weer traditiegetrouw de meest stormachtige van het jaar als je kijkt naar de games die er zijn uitgekomen.

Aan het einde van het jaar draait het vaak om terugblikken, maar we moeten niet vergeten om ook vooruit te kijken. Dat is dit weekend aardig gelukt met The Game Awards en PlayStation Experience dat op moment van schrijven zelfs nog bezig is. De grote aankondigingen zijn echter gedaan en daarom willen we deze keer graag je mening peilen over deze twee evenementen.

Wat vind je van de winnaars bij The Game Awards. Zijn alle winnaars terecht of mis je toch een paar titels die helaas niet in de prijzen zijn gevallen? Een overzicht van welke games hebben gewonnen kan je hier terugvinden. Misschien nog wel leuker om over te discussiëren is; wat vind je van de nieuwe aankondigingen die zijn gedaan tijdens The Game Awards evenals PlayStation Experience?

Of wat vind je van de vele trailers die we hebben gezien. Bijvoorbeeld van Monster Hunter World of Death Stranding. Waren het mooie evenementen en heb je je vermaakt met al het nieuws en de beelden of ben je teleurgesteld achtergebleven, omdat er totaal geen interessant nieuws voor jou voorbij kwam? Zo ontbrak het net als tijdens de Paris Games Week weer aan concrete releasedata voor de grote titels.

De aankondigingen, de trailers, het nieuws, de winnaars bij The Game Awards… er is genoeg gebeurd in de afgelopen dagen en over alles valt te discussiëren. Doe hieronder dus vooral je zegje, want zoals altijd zijn we daar weer erg benieuwd naar.

Dit is overigens de laatste reguliere Jouw mening voor dit jaar. Vanaf nu tot aan eind januari 2018 neemt deze rubriek even een welverdiende vakantie.