Het is Kerst en dat betekent lekker ontspannen, lekker eten, misschien wel cadeaus uitpakken en natuurlijk bij familie op bezoek gaan. Of toch gewoon lekker twee dagen gamen? Afijn, dat betekent ook dat de Jouw mening rubriek voor dit jaar definitief tot een einde is gekomen. Dat is een mooie gelegenheid om terug te blikken op het afgelopen jaar. Reden te meer om bij jou eens te peilen wat volgens jou de beste game van 2017 was!

Er zijn dit jaar weer ontzettend veel games verschenen voor de PlayStation 4. Om er een paar te noemen: Resident Evil VII, Horizon: Zero Dawn, Tekken 7, Assassin’s Creed: Origins, Injustice 2, Middle-earth: Shadow of War, South Park: The Fractured But Whole, Destiny 2, Gran Turismo Sport, Call of Duty: WWII en ga zo maar door.

Er was weer volop variatie te bespeuren in de games die uitkwamen en zelfs voor PlayStation VR verschenen er mooie titels. Iedereen heeft zich dus uitstekend kunnen vermaken en we kunnen daar lang over doordrammen, maar dat is wat zinloos. Uiteindelijk draait deze Jouw mening maar om één ding en dat is wat volgens jou de beste game van 2017 was.

Neem vooral de tijd om erover na te denken en met een mooie reactie te komen. Er is volop keuze en als je meerdere games hebt die op een voetstuk geplaatst mogen worden, dan kan dat natuurlijk ook. Het is natuurlijk het bekende concept, beargumenteer vooral jouw favoriet(en) en dat kan zoals altijd hieronder. Laat je horen met goede argumenten, zodat we er een mooie discussie van kunnen maken.