Nieuwe Vanquish screenshots

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c8cbe315be07.jpg

Een groot ruimtestation, een vernietigde stad en een oorlog tussen Rusland en de Verenigde Staten. Juist ja, we hebben het over Vanquish. Deze shooter van SEGA belooft ons veel goeds voor de koude herfstperiode en toont ons nieuwe screenshots.

Deze keer geen grijze steden of een ruimtestation, maar een jungle. Met deze screenshots laat SEGA pas echt goed zien waartoe ze in staat zijn, namelijk een prachtige omgeving scheppen. Tevens zien we indrukwekkende explosies en diverse wapens, waardoor oorlogsvoering nooit meer hetzelfde zal zijn.

Oordeel zelf en bekijk deze screenshots. Vanquish ligt op 22 oktober in de schappen, tot die tijd houden wij jullie op de hoogte.

[nggallery id=430]

 1.    374 XP
  Goliath's avatar

  De demo was wel een verfrissende ervaring voor mij. Snelle actie, nette graphics en een fijne besturing. Nu maar hopen dat de volledige game wel wat nieuws brengt en niet teveel vertrouwd op alleen het pak..

 2.    120 XP
  vgamer's avatar

  Ze moeten wel met wat nieuws aankomen. Er zijn de laatste jaren zoveel shooters uitgekomen dat het een beetje oud begint te worden…

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  @vgamer: Heb je de demo gespeeld, ik denk het namelijk niet want dit is nieuw of iig anders.