Kerst staat letterlijk voor de deur en dat betekent dat we ons bijna kunnen onderdompelen in het familiaire feestgedruis. Niet alvorens we jullie echter een Jouw mening hebben voorgelegd. We willen graag van jou weten wat voor jou de slechtste game van het afgelopen jaar was.

Er is natuurlijk weer ontzettend veel uitgekomen dit jaar waarbij je allerlei redenen kunt bedenken waarom een game voor jou persoonlijk heel slecht was. Grafische bugs, een slechte framerate, microtransacties, een belabberde online verbinding en ga zo maar door. Maar ook teleurstelling kan iets zijn waardoor jij een game voor jou persoonlijk als slecht ervaart.

Aangezien het zo divers kan zijn, dragen we hier direct het stokje aan jou over. Geef aan wat voor jou de slechtste game of games waren in het afgelopen jaar. Belangrijk daarbij is om ook te beargumenteren waarom jij een bepaalde game erg slecht vond. Hoe meer argumenten er op tafel komen, hoe meer voer er voor een mooie discussie is.

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw mening. Steek daarom je mening vooral niet onder stoelen of banken en laat weer van je horen!