In Japan is Dissidia Final Fantasy NT al een tijdje uit in de arcadehallen, maar gelukkig komt de game op 30 januari 2018 ook exclusief naar de PlayStation 4. De game zal voor deze release een nieuwe openingsvideo krijgen, die nu al beschikbaar is. Het filmpje laat je de diverse karakters uit Dissidia Final Fantasy NT zien en brengt je gelijk in de stemming om aan de gang te gaan.

Niet alleen de openingsvideo van Dissidia Final Fantasy NT is verschenen. Er is namelijk ook nog een nieuwe DLC trailer uitgekomen. In die trailer zie je diverse bekende Final Fantasy helden vechten in bekende en andere outfits. Zo zie je Cloud bijvoorbeeld in het outfit uit de film Final Fantasy: Advent Children strijden en Noctis heeft het Royal Raiment pak tot zijn beschikking. Deze outfits zullen onderdeel zijn van een DLC pakket, maar veel details over deze DLC zijn nog niet bekend. Zodra hier meer duidelijkheid over is, laten we het je weten.

Bekijk de twee video’s hieronder. Wil je meer weten over Dissidia Final Fantasy NT? In onze preview gaan we uitgebreid op de game in.