Het Noord Nederlands Orkest zal deze maand drie keer optreden met als thema games. Het orkest heeft verschillende nummers uit de soundtracks van diverse games gepakt die ze zullen gaan spelen tijdens optredens in Groningen (20 december), Leeuwarden (21 december) en Utrecht (22 december).

Een orkest wordt vaak ingeschakeld om de soundtrack van games samen te stellen en daar kun je tijdens het spelen van games natuurlijk van genieten. Maar om het live te horen en zien is toch een wat ander verhaal en dat is zeker de moeite waard. Tijdens de optredens van NNO zullen nummers uit games als Horizon: Zero Dawn, The Witcher 3, Assassin’s Creed: Syndicate, Destiny en nog veel meer voorbij komen.

Interesse om naar één van de concerten te gaan? Je kan op deze website terecht voor meer informatie en het kopen van kaartjes.

Ook kan je hier op PSX-Sense kaartjes winnen. We mogen in samenwerking met de organisatie 3x een set van 2 kaartjes weggeven voor het concert. Je bent hierbij vrij om te kiezen naar welke van de drie concerten je wilt gaan, die in Utrecht, Leeuwarden of Groningen. Mocht jij één van de winnaars zijn, dan kan je samen met een bekende gaan genieten van de muziek.

Wat moet je doen om kans te maken op een set van twee vrijkaartjes? Vertel ons wat jouw favoriete game muziek is. Je kan het kort en bondig houden, maar leuker vinden we het als je er ook wat toelichting bij geeft. Uiteraard moet je wel op 20, 21 of 22 december in de avond beschikbaar zijn, check dus eerst even je agenda voordat je meedoet. Laat bij je inzending ook weten op welke dag je wilt gaan.

Dirigent: Etienne Siebens
Presentator: Rami Ismail
Zang: Julie Elven
Duur: 60 minuten

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'NNO Speelt Games'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Noord Nederlands Orkest zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 13 december 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Noord Nederlands Orkest.