Na de aankondiging van Dragon’s Crown Pro voor de Japanse markt was het een kwestie van tijd tot de game ook voor het Westen zou worden aangekondigd. Atlus heeft middels een persbericht nu eindelijk duidelijkheid gegeven en inderdaad, de game zal ook hier verschijnen voor de PlayStation 4.

De game zal in 2018 uitkomen – zowel digitaal als fysiek – en een adviesprijs kennen van €49,99. Een precieze releasedatum is helaas nog niet bekendgemaakt, maar wel heeft Atlus een trailer voor ons in petto en hieronder tref je een overzicht met allerlei feiten over de game aan.

  • Zeker geen draak van een game – Vanillaware’s kenmerkende artstijl komt fraaier dan ooit tot leven met prachtig, gedetailleerd artwork en 4K-ondersteuning. Hak, knuppel, schiet en grijp je een weg door de sfeervolle kerkers van Hydeland.
  • Een opzwepende, avontuurlijke soundtrack – De soundtrack van de legendarische componist Hitoshi Sakimoto is opnieuw opgenomen met een live-orkest, voor de perfecte muziek om spelers te begeleiden tijdens hun jacht op de Dragon’s Crown.
  • Glorieuze presentatie – Kies zelf of je de Engelse of Japanse audio wilt horen! De schermteksten worden gelokaliseerd naar Frans, Italiaans, Duits en Spaans.
  • Alle koninklijke toeters en bellen – Wanneer je Dragon’s Crown al bezit, kun je de opgeslagen gegevens van die versie gewoon gebruiken. Er komt ook online cross-play- & cross-save-compatibiliteit met de versies voor de PS3 en PS Vita. Alle patches, functies en de Storyteller Voice Pack DLC van het origineel zijn ook inbegrepen!
  • Fun met z’n vieren – De lokale en online couch coöp zijn uiteraard terug, zodat twee tot vier spelers samen kunnen strijden voor eindeloos veel speelplezier.