Dragon’s Crown Pro komt in 2018 ook naar het Westen


Na de aankondiging van Dragon’s Crown Pro voor de Japanse markt was het een kwestie van tijd tot de game ook voor het Westen zou worden aangekondigd. Atlus heeft middels een persbericht nu eindelijk duidelijkheid gegeven en inderdaad, de game zal ook hier verschijnen voor de PlayStation 4.

De game zal in 2018 uitkomen – zowel digitaal als fysiek – en een adviesprijs kennen van €49,99. Een precieze releasedatum is helaas nog niet bekendgemaakt, maar wel heeft Atlus een trailer voor ons in petto en hieronder tref je een overzicht met allerlei feiten over de game aan.

 • Zeker geen draak van een game – Vanillaware’s kenmerkende artstijl komt fraaier dan ooit tot leven met prachtig, gedetailleerd artwork en 4K-ondersteuning. Hak, knuppel, schiet en grijp je een weg door de sfeervolle kerkers van Hydeland.
 • Een opzwepende, avontuurlijke soundtrack – De soundtrack van de legendarische componist Hitoshi Sakimoto is opnieuw opgenomen met een live-orkest, voor de perfecte muziek om spelers te begeleiden tijdens hun jacht op de Dragon’s Crown.
 • Glorieuze presentatie – Kies zelf of je de Engelse of Japanse audio wilt horen! De schermteksten worden gelokaliseerd naar Frans, Italiaans, Duits en Spaans.
 • Alle koninklijke toeters en bellen – Wanneer je Dragon’s Crown al bezit, kun je de opgeslagen gegevens van die versie gewoon gebruiken. Er komt ook online cross-play- & cross-save-compatibiliteit met de versies voor de PS3 en PS Vita. Alle patches, functies en de Storyteller Voice Pack DLC van het origineel zijn ook inbegrepen!
 • Fun met z’n vieren – De lokale en online couch coöp zijn uiteraard terug, zodat twee tot vier spelers samen kunnen strijden voor eindeloos veel speelplezier.
Boxshot Dragon's Crown Pro

Dragon's Crown Pro

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Atlus
Ontwikkelaar:
Nieuwe gameplay beelden van Dragon’s Crown Pro verschenen
Gepubliceerd op 11 dec, 2017 om 13:37
Nieuwe trailer van Dragon’s Crown Pro toont de Sorceress
Gepubliceerd op 3 dec, 2017 om 17:31
De Dwarf laat zich zien in nieuwe Dragon’s Crown Pro trailer
Gepubliceerd op 25 nov, 2017 om 14:29
Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

 1.    7435 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  En Engels mag ik hopen.

 2. Anoniem -   
  212.187.76..xxx's avatar

  Kwam voor het plaatje

 3.    60 XP
  Melvin's avatar

  Goed nieuws