Eergisteren kwam de eerste uitbreiding voor Destiny 2 uit, Curse of Osiris. Nu deze content beschikbaar is voor iedereen, zijn er natuurlijk veel gamers die er direct in zijn gedoken. Logisch uiteraard, maar dat brengt wel wat commotie met zich mee. Bungie lijkt het zichzelf nogal gemakkelijk te hebben gemaakt.

Het nieuwe verhaal en dus de bijbehorende campagnemissies zijn niet veel langer dan 2 uur spelen. De twee Strikes zijn direct uit de oorspronkelijke campagne overgenomen, de 7 nieuwe exotische wapens komen uit de eerste Destiny en je kan Infinite Forest niet exploreren in Patrol.

Dat zijn best wat punten van kritiek en tegen een prijs van €19,99 is Bungie op deze manier wel erg veel aan het recyclen. Natuurlijk, Mercurius brengt een compleet nieuwe omgeving, alsook dat de Crucible drie nieuwe maps ontvangen heeft, maar afgezien van dat biedt Curse of Osiris niet bijster veel nieuws en dat tegen een toch wel relatief forse prijs.

Op het web ontstaan er nu overal discussies en de algemene tendens is dat mensen nogal teleurgesteld zijn in de uitbreiding. Bungie heeft op dit moment nog niet gereageerd, maar zodra er een verklaring komt laten we het weten. Hoe ervaar jij het? Ben je ook teleurgesteld of vermaak je je er prima mee?

Vanzelfsprekend zijn wij zelf ook bezig met Curse of Osiris, verwacht op korte termijn een DLC Special.