Niet alle PlayStation Plus bezitters krijgen beta toegang

De release van Playstation Plus in Juni bracht een hoop gemengde gevoelens met zich mee. Sommige gamers waren razend enthousiast over alle nieuwe content en features, anderen vonden het behoorlijke afzetterij.  De vergelijking tussen de EU versie en de USA versie van Playstation Plus bracht ook niet bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Nu moeten we helaas nog meer slecht nieuws brengen over Playstation Plus. Het lijkt erop dat Sony haar belofte over vervroegde toegang tot beta’s niet geheel gaat waarmaken. Uit een post op de Playstation blog is namelijk gebleken dat niet iedereen beta toegang krijgt, maar slechts een aantal mensen in verband met beperkte ruimte.

Q: What about those exclusive game betas?

A: Betas have limited invites and based on selection criteria not every PlayStation Plus member will get access to every beta; however, we’re working with game developers to make qualified PlayStation Plus members the first to gain access.

Many game betas are done to test certain parts of a game or certain functionality (like previous game add-on integration) so that when the final version of the game launches, it’s the best it can be. Oftentimes, betas are extremely limited as well. We need to ensure that members of Plus meet that individual beta’s requirement to be issued an exclusive invite.

There are two betas for PlayStation Plus members coming up shortly and more details will be announced soon.

Even later verscheen op de Playstation blog de naam van de eerste beta, namelijk Red Faction Battlegrounds.

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik was eerst wel van plan + aangeschaven ik gingen maar nog wacht dat er beter codtes er zal komen maar ik zie niets.. Ik denk dat mijn nog niet aan de haak hebt^^ duurt nog wel even denk^^

 2.    374 XP
  Goliath's avatar

  @Sixstar6: ……Pardon?

 3.    1562 XP
  dikked's avatar

  gelukkig dat ik PSPlus niet heb gekocht want ik ben 1 van die mensen die het afzetterij vind.
  je moet wel €50,- voor een jaar neertellen maar dan krijg je eigenlijk niet veel meer als gratis gebruikers

 4.    2713 XP
  jimke1's avatar

  ik he direkt voor een jaar genomen en k moet zegen dit valt echt wel mee
  maar ja er zijn er altijd die nooit blij zijn met wat ze krijgen e

 5.    41 XP
  hcnollie's avatar

  @jimke1: juist en wat is nou 5 tientjes

 6.    82 XP
  MarcNL's avatar

  Lame, maar toch wel logisch..

 7.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik bedoel er mee ik wacht wel er mee tot er egt vet dingen komen dan pas heb ik een +

 8.    14 XP
  koekie1981's avatar

  Ik heb wel + maar ik ben nog niet genoeg overtuigd om na deze drie maanden ermee door te gaan. Dit bericht helpt er ook niet echt bij.

 9.    644 XP
  Esromeron's avatar

  Heb zelf een jaar abbo en ben zeker niet ontevreden er over. Boven me word terecht gezegd dat het maar 5 tientjes is. Heeft nooit iemand van jullie dan een game gekocht die je na een maand of 2 nooit meer speelt? Dat is pas zonde van je geld.

  Hier heb je een jaar profijt van en vind de aanbreng tot dusver best redelijk. Een spel als Little Big Planet bijv zou ik zelf nooit gekocht hebben, maar stond wel gratis in de plus store. Zo ook met Zen Pinball en leuke psone klassiekers. Dat is maar een deel, er zitten elke maand ook gratis avatars en themes bij.

  Volgende maand zal Syphon Filter daar te downloaden zijn en daar kijk ik al enorm naar uit!

 10.    147 XP
  Mr-Quest's avatar

  nou lwuk is dat ik ga bellen met ps helpdesk en vraag mooi me geld terug want daarvoor heb ik geen plus genomen.

 11.    219 XP
  SuperDre's avatar

  Pfff fck Sony, ik heb niet eens PSN laat staan dat ik PSN+ zou aanschaffen. Ik zit dus nog steeds op FW 3.15 omdat dat de laatste firmware was waarbij OtherOS zit, enuh er is niets interessants bijgekomen waarom je een hogere firmware nodig zou hebben (hell zelfs sinds FW 2.10, dat was de FW waarmee mijn PS3 geleverd werd, is er niets bijzonders bijgekomen voor mij). Enig nadeel is dus wel dat ik geen games kan spelen die een FW hoger nodig hebben (belachelijk dat sony dat dus ook niet op de cover zet, want ZIJ zeggen tegen mij dat ik kan kiezen..)
  Nee na die achterlijke onnodige stunt die ze uitgehaald hebben met het verwijderen van OtherOS wat voor mij een belangrijke functie is, zal Sony niet zo snel meer geld van mij krijgen, de PS3 is nu niet meer het apparaat waarvoor ik em gekocht heb en Sony is daarmee dan ook het eerste bedrijf dat zomaar na verkoop functies verwijderd waarvoor je betaald hebt.. schoften..

  @Sixstar6: huh? misschien toch maar eens wat beter opletten op school tijdens de nederlandse les?

 12.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  @Sixstar6: waarom zeg je dat dan niet meteen in je eerste post.. :S

  OT: ik heb ook nog geen plus aangeschaft, zie er nog niet veel pluspunten aan. en als er nu ook al wordt begonnen met een belofte niet waarmaken dan wordt het steeds meer – ipv +

 13.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  @SuperDre:
  Zeg maar dank je wel GeoHot.

 14.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wel logisch dit.

 15.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Geef Plus de tijd, dan wordt het echt wel beter