Sony denkt aan cross-game chat

 http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c8dd490d23f4.jpg

Goed nieuws voor alle gamers met vrienden onder ons. Sony denkt namelijk aan de mogelijkheid om gamers, game overlappend, met elkaar te laten communiceren. Hierdoor hoef je niet in dezelfde game te zitten en werken clans veel effectiever.

Deze functie kennen we al een tijdje op de Xbox 360, maar velen onder ons wilden deze optie natuurlijk op de PlayStation 3. Deze functie was en is ongeveer de meest aangevraagde functie in het al vier jarige leven van de PS3. Er zit echter een addertje onder het gras. Deze optie zou namelijk alleen voor de PlayStation Plus gebruikers onder ons zijn.

We are constantly working on new services and features to enhance your PlayStation experience; however, Cross-Game Chat was not announced as a part of PlayStation Plus’ features. We know that Cross-Game Chat is a functionality our fans are extremely interested in and we are always striving to improve the PlayStation Network experience and services.”

Komt deze optie er ooit en wanneer dan? Wij weten het niet, maar we houden jullie op de hoogte.

 1.    331 XP
  ss2pascal's avatar

  helaas denken ze hier al jaren over. Maar het toevoegen blijft altijd achterwegen. Ik heb plus, maar zou het schandalig vinden dat als het er ooit zou komen het dat het dan alleen voor plus gebruikers zou zijn.
  Vind dat iedereen deze functie zou moeten krijgen. Tevens zou het voor mij als plus gebruiker dan niet eens een toegevoegde waarde hebben aangezien de meeste van mijn vrienden geen plus hebben.

  Lang leve Skype

 2.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Dat wil nog niet zeggen dat het alleen voor PSN+ gebruikers komt.
  Zowel, schandalig. Iedereen wil dit al jaren, en het dan alleen voor PSN+ gebruikers maken? Zo krijgen ze waarschijnlijk aardig wat PSN+ gebruikers erbij, maar ook vele haters.

 3.    88 XP
  Caemgen's avatar

  Deze quote is al maanden oud jongens.

 4.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  @Caemgen:

  Deze quote is nog even om te bestempelen dat het nu echt in het nieuws staat bij Sony

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ze zeggen het elke keer en doen er niets mee.

 6.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  Voor Battlefield clans kan je ook gewoon via Skype…

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Zal een hoop gebruikers over de streep halen om toch Plus te kopen denk ik

 8.    276 XP
  ClankStar's avatar

  @fl1pp13: Blijft oud nieuws.

 9.    266 XP
  KiefDelicious's avatar

  Het is Schandalig, dat sony dit nog steeds niet heeft geïmplementeerd!! En straks er ook nog voor laten betalen! SHAME on YOU!! SONY. Wat een afknapper zeg!!

 10.    140 XP
  fons78's avatar

  Eerst zien dan geloven