Het winterseizoen staat op het punt van beginnen en enkele games spelen daarop in. Call of Duty: WWII heeft bijvoorbeeld het evenement Winter Siege. Overwatch krijgt – net als afgelopen jaar – ook een winterevenement. Winter Wonderland keert namelijk terug op 12 december.

Wat houdt dit precies in qua content? Net als vorig jaar is Mei’s Snowball Offensive weer van de partij. In deze modus speel je 6vs6 en beschikt iedereen over één schot in je wapen. Raak je iemand, dan is die persoon uitgeschakeld voor de desbetreffende ronde. Deze modus vond eerst enkel plaats op de Deathmatch map Antartica, maar is dit jaar ook beschikbaar op de map Black Forest.

Daarnaast ontvangt de game ook een nieuwe modus genaamd Mei’s Yeti Hunt. Deze modus is in zekere zin hetzelfde als de game Evolve. Vijf spelers staan in de schoenen van Mei en één speler speelt als Yeti; beter bekend als Winston. Het is dus vijf tegen één. Het team van vijf spelers wint als ze succesvol aan Winston ontsnappen. De Yeti wint wanneer hij een bepaald aantal spelers heeft uitgeschakeld. Mei’s Yeti Hunt speelt zich af op de map Nepal.

Tot slot krijgen enkele helden nog nieuwe skins, zoals we dat gewend zijn. Hoe dat eruit gaat zien, weten we helaas nog niet. Wel weten we zeker dat de helden Hanzo, Junkrat en Roadhog nieuwe skins krijgen.