http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c8df6c150bb0.jpg

Het volgende deel in de Rock Band franchise heeft een releasedatum gekregen. Rock Band 3 komt 29 oktober naar Europa, wat inhoudt dat je volgende maand al kan gaan rocken. Met Rockband 3 komt ook een nieuwe set instrumenten, maar alle oude instrumenten kan je ook nog gewoon gebruiken.

Rock Band 3 houdt nu al de titel van de meeste downloadable content, met meer dan 2000 nummers van ongeveer 400 verschillende bands en solo-artiesten. Naast deze content zitten er natuurlijk ook gratis nummers in het spel, waaronder Bohemian Rhapsody van Queen en Misery Business van Paramore. Buiten deze rocknummers die bij de game komen is er dus ook content de downloaden van bijvoorbeeld Amy Whinehouse en Lady Gaga. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Ben je geinteresseerd in de gehele lijst, klik dan hier.

Zoals eerder gezegt komt Rock Band 3 of 29 oktober 2010. Stop in de tussentijd nog een keer Rock Band 2 in je PlayStation en download alvast wat van de nummers. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte.